VOORKOM KENNISVERLIES IN JOUW ORGANISATIE MET PRO ACADEMY

Opleidingstrajecten voor ambitieuze kandidaten

Het zijn uitdagende tijden in de maak- en procesindustrie. Niet alleen de hoge energieprijzen en dure grondstoffen maakt dat we voor uitdagingen staan, het groeiend tekort aan kwalitatief personeel zadelt de industrie op met acute problemen in de bedrijfsvoering.

Maak je je zorgen om de voortgang van de productie in jouw bedrijf, heb je moeite met het invullen van jouw vacatures en vraag je je af waar alle werkenden zijn gebleven? 

Pro Academy is het antwoord op arbeidsmarktkrapte, vergrijzing én het kennisverlies in jouw organisatie.

Onder professionele begeleiding worden in 22 tot 24 maanden  ambitieuze technische talenten opgeleid tot allround operators. Na het leerwerktraject kunnen zij direct bij jou in dienst.

  • Directe verlichting op de werkdruk;
  • Kosteloos overnemen mogelijk na behalen diploma;
  • Scholing op locatie mogelijk
whitepaper pic

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP  

De lessen van Pro Academy

Ga voor duurzame inzetbaarheid en behoud kennis in jouw organisatie


  • Intensieve begeleiding door Pro Industry
  • Neem kandidaten over na afronding erkende opleiding
  • Technische scholing door vakbekwame praktijkopleiders
  • Direct verlichting van werkdruk
  • Pro Industry dekt alle kosten voor uitzendkrachten
  • Gemiddeld slagingspercentage van 85%
  • Behoud waardevolle kennis voor jouw bedrijf

'Dit had ik 20 jaar eerder moeten doen'

Rene werkte 21 jaar in de non-food sector, vorig jaar startte hij in de opleiding tot Procesoperator B via Pro Academy. "Om na zo’n lang dienstverband van de ene op de andere dag iets anders te gaan zoeken, ja, dat is best een stap. Ik heb er wel even slecht van geslapen. Uiteindelijk allemaal nergens voor nodig. Ik had dit 20 jaar eerder moeten doen!”

Houd jouw bedrijf in bedrijf

De maak- en procesindustrie is in beweging. De vraag groeit, het aanbod aan geschoold personeel slinkt. Snel. Het is zaak om in actie te komen als werkgever.

Bedrijven die processen en productiviteit willen bewaken, betrouwbare continuïteit en efficiëntie nastreven moeten investeren in de toekomst.

Pro Academy van Pro Industry is hét opleidingstraject voor ambitieuze kandidaten die carrière willen maken in de procesindustrie.

Samen met onze topwerkgevers stomen wij kandidaten klaar tot allround operator. Met de opleidingstrajecten voor ambitieuze kandidaten houd jij jouw bedrijf in bedrijf. Nu én later. 

Fabriek
Lopende band in fabriek

kwaliteit en inzetbaarheid

Pro Academy biedt leer-werktrajecten voor gemotiveerde kandidaten, die direct aan de slag gaan in jouw productieomgeving.

In een scholingstraject van 22-24 maanden worden kandidaten opgeleid door een begeleider in de fabriek, professionals voor de klas én de pro's van Pro Industry tot operator.

Afhankelijk van het niveau en de productieprocessen behalen zij een operator A- of operator B-diploma, MBO niveau 2 of 3. Na het afronden van de opleiding treden de uitzendkrachten direct bij je in dienst.

 

OVER PRO INDUSTRY

De maak- en procesindustrie is een van de belangrijkste pijlers van de economie en levert een belangrijke bijdrage aan onze welvaart. Het succes van de industrie is in hoge mate afhankelijk van de beschik-baarheid van gekwalificeerde vakmensen.

Pro Industry is dé specialist en marktleider in arbeids-bemiddeling voor de maak- en procesindustrie. Met meer dan 20 jaar ervaring en volledige focus op de industrie zijn wij partner voor honderden top-werkgevers én duizenden technische talenten.

We staan voor gelijke kansen en bieden de beste kandidaten toegang tot de beste werkgevers in de industrie. Samen met onze partners bouwen we aan een sterke, toekomstbestendige maak- en procesindustrie.