VOORKOM KENNISVERLIES IN JOUW ORGANISATIE MET PRO ACADEMY

Opleidingstrajecten voor ambitieuze kandidaten

Het zijn uitdagende tijden in de maak- en procesindustrie. Niet alleen de hoge energieprijzen en dure grondstoffen maakt dat we voor uitdagingen staan, het groeiend tekort aan kwalitatief personeel zadelt de industrie op met acute problemen in de bedrijfsvoering.

Maak je je zorgen om de voortgang van de productie in jouw bedrijf, heb je moeite met het invullen van jouw vacatures en vraag je je af waar alle werkenden zijn gebleven? 

Pro Academy is het antwoord op arbeidsmarktkrapte, vergrijzing én het kennisverlies in jouw organisatie.

Onder professionele begeleiding worden in 22 tot 24 maanden  ambitieuze technische talenten opgeleid tot allround operators. Na het leerwerktraject kunnen zij direct bij jou in dienst.

  • Directe verlichting op de werkdruk;
  • Kosteloos overnemen mogelijk na behalen diploma;
  • Scholing op locatie mogelijk
whitepaper pic

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP  

OVER PRO INDUSTRY

De maak- en procesindustrie is een van de belangrijkste pijlers van de economie en levert een belangrijke bijdrage aan onze welvaart. Het succes van de industrie is in hoge mate afhankelijk van de beschik-baarheid van gekwalificeerde vakmensen.

Pro Industry is dé specialist en marktleider in arbeids-bemiddeling voor de maak- en procesindustrie. Met meer dan 20 jaar ervaring en volledige focus op de industrie zijn wij partner voor honderden top-werkgevers én duizenden technische talenten.

We staan voor gelijke kansen en bieden de beste kandidaten toegang tot de beste werkgevers in de industrie. Samen met onze partners bouwen we aan een sterke, toekomstbestendige maak- en procesindustrie.