Join the Future of Recruitment!

Meet the Pro's van Pro Industry! Elke dag verbinden meer dan 150 specialisten vanuit 25 vestigingen in Nederland en België de beste kandidaten aan de beste werkgevers in de maak- en procesindustrie. Met elkaar, maar vooral met onze opdrachtgevers én duizenden technische talenten die deze bedrijven dagelijks sterker maken.

Met meer dan 20 jaar focus op de procesindustrie zijn wij de marktleider in de branche. Met passie en een gezond stuk zelfvertrouwen doen wij er alles aan om de perfecte match te vinden. Want een samenwerking is pas succesvol als de kandidaat en opdrachtgever voor elkaar gemaakt zijn.

Pro Industry bestaat uit professionals die zich vol overgave storten op het versterken van de duurzame arbeidsmarkt. Professionals die juist als het lastig wordt oplossingen creëren waar onze opdrachtgevers en kandidaten op kunnen bouwen. 

We zijn een sterk groeiende organisatie met een mooie groeiambitie.  Om deze groeiambitie te realiseren zijn we op zoek naar gemotiveerde go-getters die geen uitdaging uit de weg gaan.

Successen zijn pas echt leuk als je ze samen deelt en viert. Daarom bouw je bij ons niet alleen aan betere carrières voor kandidaten, maar net zo goed aan jouw eigen ontwikkeling, toekomst en plezier in wat je doet. We Pro-osten wat af met elkaar.

Ben jij die Pro die houdt van een uitdaging, targets niet uit de weg gaat en voel jij je thuis in een sterk groeiende organisatie? Dan hebben wij dé baan voor jou. Get in touch!

 

ALLE VACATURES

Join our Salesteam

Gedreven begin jij de dag om potentiële klanten voor ons te benaderen en daarbij Pro Industry te pitchen als de specialist om zaken mee te doen. Bellen, acquisitiemeetings inplannen, pitchen en closen van deals is waar jij voornamelijk mee bezig bent. Vanwege jouw succesvolle inzet zullen jouw collega's op de binnendienst altijd voldoende vacatures hebben om te vervullen.

Ondernemende zelfstarters, kennisdelers,  doeners, teamplayers, bij vlagen eigenwijze poetsers, pragmatische futuristen en minimaal medior ervaren enthousiaste collega's is wat wij zoeken. 

Join our headquarters

Op ons hoofdkantoor in Capelle aan den Ijssel zitten de ondersteunende afdelingen. Backoffice, Team Digital, HR, Verzuim en Legal, dagelijks werken zij aan het continueren van de dienstverlening van Pro Industry. 

Het hoofdkantoor beschikt over een volledig nieuw ingerichte kantoortuin met moderne werkplekken. Een gezamenlijk bedrijfsrestaurant voorziet dagelijks in gezonde lunches en snacks èn pooltafel. In de directe omgeving zijn er restaurants en winkels.

Om het weekend goed te beginnen staat onze eigen bar voor ons klaar waar we vrijwel iedere vrijdag een borrel drinken. Er zijn regelmatig events waar alle collega's bij elkaar komen.

 

Pro Industry Leiden

Bekijk alle vacatures op onze vestigingen

We zijn altijd op zoek naar fanatieke go-getters op een van onze 23 vestigingen in Nederland.